hur har du sönder din telefon?

Jag har dränkt min telefon, nu funkar den inte. Jag grät ihjäl den. Tårar är vatten och vatten är inte bra för telefoner, prata således inte telefon under en timme långa gråtattacker.




För övrigt var Lars Ohly lysande i SVT:s partiledarutfrågning idag.

Kommentarer
Postat av: Anton

"För övrigt var Lars Ohly lysande i SVT:s partiledarutfrågning idag." - Du är lysande Börje, ett lysande exempel på hur någon lyckats plantera något som bara växer och växer... lite som björnbär.

Har du hört Ohlys kommentarer till den så kallade valförlusten? Har du hört hur han säger att vänstern i nästa val måste säga saker som tilltalar väljarna? Varför inte säga sanningen?

Kom ihåg att Sossarna med sin ballast av vänster- och miljöparister förlorade makten till en motståndare som gick till val med sänkt A-kassa och fler arbetstillfällen.

Vänsterpolitiken är död. Idealen är fel och man får inte längre kalla sig kommunist. Dessutom är det oförsvarbart att göra det. Det finns, och har aldrig funnits några av folket styrda rättvisa länder. Dock har det funnits korrumperade, orättvisa och mördande regimer som kallat sig kommunister. Den lilla makteliten verkar ha svårt att göra rätt, svårt att dela med sig och ännu svårare att stiga av för det går inte.

Nädu, låt oss hoppas att det blir fler jobb i samhället. Folk vill, kan och behöver arbeta. Bidrag och det du gillar att kalla försäkringar är inte kul får någon.

2006-09-29 @ 09:19:57
Postat av: Börje

http://borje.blogg.se/300906002556_vnsterpolitiken_r_inte_dd.html


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback